Dobrodošli na Agrines

Vodeću poljoprivrednu platformu za modernu kooperaciju!

Naša platforma je inovativna i jednostavna za korišćenje, pruža Vam sve što Vam je potrebno na jednom mestu - od saveta i informacija, do trgovine i praćenja procesa otkupa merkantilne robe.

Svojim personalizovanim pristupom, Agrines Vam pomaže da donesete najbolje odluke, povećate efikasnost i ostvarite veći profit.

Sa strašću prema tehnologiji i poljoprivredi, naš tim stručnjaka radi zajedno sa skladištarima kako bismo razvili inovativna rešenja i prilagodili ih njihovim potrebama. Naši ciljevi su unaprediti efikasnost, profitabilnost i održivost poljoprivredne industrije povezujući poljoprivrednike, kupce i ostale zainteresovane strane na jednostavan i efikasan način.

Agrines App

Rešenja za uspešno poslovanje

Komunicirajte brzo, jednostavno i svakodnevno između vaše mreže menadžera skladišta, trgovaca i poljoprivrednika

Povećajte prodaju inputa do

20%

Smanjite fizički
rad zaposlenih do

98%

Smanjite papirologiju i mogućnost greške do

99%

Unapredite efikasnost komercijale za

40%

Pridružite se desetinama kompanijama koje već koriste Agrines i transformišite svoje poljoprivredno poslovanje!

Agrines Proizvodi

Svaki od proizvoda predstavlja modul koji može da funkcioniše zasebno ili u kombinaciji sa drugim modulima, a sve u zavisnosti od potreba kompanija. Zajedeno omogućavaju digitalizaciju celokupnog procesa poslovanja robom.

Investitori i donatori

Za naš sjajan početak dobili smo finansijsku i logističku podršku. Projekat finansira Fond za inovacionu delatnost iz budžeta Republike Srbije iz Sektora Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

FID

Fond za inovacionu delatnost Srbije

Projekat finansira Fond za inovacionu delatnost iz budžeta Republike Srbije iz Sektora Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

StarTech

NALED Serbia

Program StarTech podržava digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća u cilju promocije inovacija i tehnološkog razvoja u Srbiji, koju sprovodi NALED, a finansira Filip Moris.

NTP Novi Sad

Naučno-tehnološki park Novi Sad

NTP Novi Sad pruža infrastrukturne i profesionalne usluge svojim članovima, u cilju brže primene i razvoja novih tehnologija, kao i za kreiranje i plasman novih proizvoda i usluga na tržište.

FRC

Fil Rouge Capital

Fil Rouge Capital (FRC) je menadžer investicionog fonda čija se sredstva fokusiraju na poslove u ranoj fazi od pre-semena, semena i ciklusa ulaganja iz serije A.fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurencija i kohezija“.

ESIF

ESIF Finacijski instrumenti

Konačni primalac finansijskog instrumenta sufinansiranog iz Evropskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurencija i kohezija“.

BIOS

BIOS poduzetnički inkubator

Zaposleni u BIOS-u su odgovorni za funkcionisanje i realizaciju svih svakodnevnih aktivnosti i dugoročnih projekata. Trudimo se da razvijamo svakog preduzetnika pojedinačno, u skladu sa njegovim specifičnim potrebama.

Reference

Ove kompanije su nam ukazale poverenje u pokretanju digitalne revolucije, zajedno postavljamo nove standarde u agro trgovini.

Prijavite se za Newsletter

Najnovije vesti, ekskluzivne ponude i informacije koje Vam mogu pomoći! Prijavite se za naš newsletter i budite u toku sa svim važnim informacijama